ROSEA – “ROSEA & WORLD AGORA‘ GIAPPONE  – ROSALBA SELLA

ROSEA – “ROSEA & WORLD AGORA‘ GIAPPONE – ROSALBA SELLA

INPGP PINK DHE GLOBE

“ROZEA & World AGORA‘ GIAPPONE”

MIRË SE VINI KOLLRORI ROSEA PUPPULE

GOJA DHE BLA BLA BLA

LAJME ROSE MEGAPHONE

"LAJME & ROSEA COMUNICATIONS "- LAJME & COMMUNICATIONS ROSEA” –

LOGO ROSEA 11.1.2016

=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^

FOTO DEL MODULO D'ICRIZIONE ROSEA

MODULI ROSEA

=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^

ROSEA ROSE DIVISONE

IMAZH FACEBOO

- ROSEA LIDHJET P FR FACEBOOK&WORLD – CLICCA QUI

ROSEA ROSE DIVISONE

YOUTUBE 2

– CANALE ROSEA YOUTUBE = – CLICCA QUI

ROSEA ROSE DIVISONE

foto për modulin agora rosea

Emri juaj (kërkohet)
Emaili juaj (kërkohet)
Objekt
Mesazhi juajHyni ...Hyni ...Hyni ...Hyni ...

RO.SE.A. Emaili i kontaktit:

contatti@rosea.eu

LOGO ROSEA 11.1.2016

logo rosalba aeroplan rosea

- KOMUNIKIMI I MENDIMIT UNIVERSAL TJ PROJEKTIT = “ROSEA & BOTA TANI ‘…………” =

TRAJZA DHE TRAJZA E SHPATS

- KOMUNIKIMI I MENDIMIT UNIVERSAL TJ PROJEKTIT = “ROSEA & BOTA TANI ‘Perandorake” =

TRAJZA DHE TRAJZA E SHPATS

ROSEA PYRAMIDS

ROSEA ROSE DIVISONE

punë rozë

LOGO ROSEA 11.1.2016

LOGO ROSEA 11.1.2016

LOGO 2 MBROJTJA E DYRAVE T G DYFISHTA GLOBE
LOGO ROSEA 11.1.2016

ROSEA ROSE DIVISONE

LOGO ROSEA 2 BOTË

LOGO ROSEA 11.1.2016

ROSEA TANI 2

LOGO ROSEA 11.1.2016

Ekrani TV AGORA

TELEVIZIONET / TELEVIZIONET

GIAPPONE TV ..

..

LOGO ROSEA 11.1.2016

RADIO

RADIO GIAPPONE

..

RADIO ROSEA

LOGO ROSEA 11.1.2016

ROSEA ROSE DIVISONE

IMAZH FACEBOO

- ROSEA LIDHJET P FR FACEBOOK&WORLD – CLICCA QUI

ROSEA ROSE DIVISONE

YOUTUBE 2

– CANALE ROSEA YOUTUBE = – CLICCA QUI

ROSEA ROSE DIVISONE

 

 

LOGO ROSEA 11.1.2016

IMAZHET E INFODIFESS

LAJME “INFODIFESA (ITALI)

ROSEA ROSE DIVISONE

IMAZH FACEBOO

- ROSEA LIDHJET P FR FACEBOOK&WORLD – CLICCA QUI

ROSEA ROSE DIVISONE

YOUTUBE 2

– CANALE ROSEA YOUTUBE = – CLICCA QUI

ROSEA ROSE DIVISONE

LOGO ROSEA 11.1.2016

ROSEA ROSE DIVISONE

IMAZH FACEBOO

- ROSEA LIDHJET P FR FACEBOOK & WORLD – CLICCA QUI

ROSEA ROSE DIVISONE

YOUTUBE 2

– CANALE ROSEA YOUTUBE = – CLICCA QUI

ROSEA ROSE DIVISONE

LOGO ROSEA 11.1.2016

RADIO AMATOR

SITE - RADIOMATORT / HAM

LOGO ROSEA 11.1.2016

LAJME

ROSEA NEWS

LOGO ROSEA 11.1.2016

ROZA ME LOGO DHE SHKRIM

Tabela ROSEA ME HART WN E BOTS

LOGO ROSEA 2 KOMPJUTERI

LOGO ROSEA 11.1.2016SHTOMPI SITE ROSEA

PIAZZA ROSEA AGORA

 

MAPPPA GIAPPONE

logo rosalba aeroplan rosea

ROSEA ROSE DIVISONE