ROSEA -    “ROZEA & World AGORA‘ OCEANIA - Shalë ROSALBA

ROSEA – “ROZEA & World AGORA‘ OCEANIA – Shalë ROSALBA

INPGP PINK DHE GLOBE

“ROZEA & Bota TANI' OQEANIA

MIRË SE VINI KOLLRORI ROSEA PUPPULE

GOJA DHE BLA BLA BLA

LAJME ROSE MEGAPHONE

"LAJME & ROSEA COMUNICATIONS "- LAJME & COMMUNICATIONS ROSEA” –

foto për modulin agora rosea

Emri juaj (kërkohet)
Emaili juaj (kërkohet)
Objekt
Mesazhi juajHyni ...Hyni ...

=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^

LOGO ROSEA 11.1.2016

FOTO DEL MODULO D'ICRIZIONE ROSEA

MODULI ROSEA

=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^

RO.SE.A. Emaili i kontaktit:

contatti@rosea.eu

LOGO ROSEA 11.1.2016aquila rosea agorà

LOGO ROSEA 11.1.2016

FAQJA ZYRTARE

logo rosalba aeroplan rosea

- KOMUNIKIMI I MENDIMIT UNIVERSAL TJ PROJEKTIT = “ROSEA & BOTA TANI ‘…………” =

TRAJZA DHE TRAJZA E SHPATS

- KOMUNIKIMI I MENDIMIT UNIVERSAL TJ PROJEKTIT = “ROSEA & BOTA TANI ‘Perandorake” =

TRAJZA DHE TRAJZA E SHPATS

ROSEA PYRAMIDS

ROSEA ROSE DIVISONE

punë rozë

LOGO ROSEA 11.1.2016
LOGO ROSEA 11.1.2016

LOGO 2 MBROJTJA E DYRAVE T G DYFISHTA GLOBE
LOGO ROSEA 11.1.2016

ROSEA ROSE DIVISONE

LOGO ROSEA 2 BOTË

LOGO ROSEA 11.1.2016

Ekrani TV AGORA

TELEVIZIONET / TELEVIZIONET

EUROPA

LOGO ROSEA 11.1.2016

RADIO

RADIO EUROPA

RADIO EUROPEA

LOGO ROSEA 11.1.2016

YOUTUBE

YOUTUBE

ROSE TV

LOGO ROSEA 11.1.2016

RADIO AMATOR

SITE - RADIOMATORT / HAM

LOGO ROSEA 11.1.2016

LAJME

ROSEA NEWS

LOGO ROSEA 11.1.2016

LAJME 3

LAJME ROSEA BRENDA

LOGO ROSEA 11.1.2016

ROSEA ROSE DIVISONE

 

logo-dhe-shkrim-Rosea-nominus-logo

Tabela ROSEA ME HART WN E BOTS

LOGO ROSEA 2 KOMPJUTERI

logo me shkronja të globit rozë 2

ROSEA ROSE DIVISONE

SHTOMPI SITE ROSEA

ROSEA ROSE DIVISONE

PIAZZA ROSEA AGORA

ROSEA ROSE DIVISONE

OCEANIA CARTINA

“ROZEA & World AGORA‘ OCEANIA ”

….

AUSTRALI

ZELANDA E RE

Oqeania pastaj ndahet në 3 rajonet gjeografike Mikronezia Melanezia dhe Polinezia; për secilin i vendos “Shtetet” të varura nga…. dhe të pavarur

Mikronezi:

Punonjës nga U.S.A.:

GUAM – ISOLE MARIANNE SETTENTRIONALI

I pavarur:

ISOLE MARSHALL – KIRIBATI – NAURU – PALAN – STATI FEDERATI DI MICRONESIA

Melanezi:

I varur nga Franca:

KALEDONIA E RE

I pavarur:

FIGI – ISOLE SALOMONE – PAPUA NUOVA GUINEA – VANUATU

Polinezia:

Punonjës nga U.S.A.:

ISOLE HAWAII – ISOLE SAMOA AMERICANE

Punonjës nga Zelanda e Re:

ISOLE COOK – NIUE

Punonjës nga Polinezia Franceze:

SOCIETY ISLANDS – TAHITI ISLANDS – TUBUAI ISLANDS – TUAMOTU ISLANDS – MARQUESAS ISLANDS – GAMBIER ISLANDS – RAPA – BASS ISLETS – Varur nga Franca – WALLIS ISLANDS – FORTUNA

I varur nga Kili:

ISHULLI I PASHKVE

Punonjës nga Mbretëria e Bashkuar U.K.:

PITCAIRN

Varësia nga Kiribati (Mikronezi):

ISHujt PHOENIX – SPORADET EKUATORIAL

I pavarur:

ISHUJT E BASHKIMIT (TOKELAU) – ISOLE TONGA (TONGA) – ISHujt TUVALU (TUVALU) – ISHujt PERËNDIMOR SAMOA

ROSEA ROSE DIVISONE

logo rosalba aeroplan rosea

LOGO ROSEA 2 BOTË

Përshëndetje për të gjithë miqtë e ROSEA-s – Rosalba Shalë