ROSEA -  “ROZEA & Bota TANI ‘ AZIA - Shalë ROSALBA

ROSEA – “ROZEA & Bota TANI ‘ AZIA – Shalë ROSALBA

INPGP PINK DHE GLOBE

“ROZEA & World AGORA‘ ASIA”

MIRË SE VINI KOLLRORI ROSEA PUPPULE

"LAJME & ROSEA COMUNICATIONS "- LAJME & COMMUNICATIONS ROSEA” –

foto për modulin agora rosea

Emri juaj (kërkohet)
Emaili juaj (kërkohet)
Objekt
Mesazhi juajHyni ...Hyni ...

RO.SE.A. Emaili i kontaktit:

contatti@rosea.eu

LOGO ROSEA 11.1.2016aquila rosea agorà

LOGO ROSEA 11.1.2016

FAQJA ZYRTARE

logo rosalba aeroplan rosea

- KOMUNIKIMI I MENDIMIT UNIVERSAL TJ PROJEKTIT = “ROSEA & BOTA TANI ‘…………” =

TRAJZA DHE TRAJZA E SHPATS

- KOMUNIKIMI I MENDIMIT UNIVERSAL TJ PROJEKTIT = “ROSEA & BOTA TANI ‘Perandorake” =

TRAJZA DHE TRAJZA E SHPATS

ROSEA PYRAMIDS

ROSEA ROSE DIVISONE

punë rozë

LOGO ROSEA 11.1.2016
LOGO ROSEA 11.1.2016

LOGO 2 MBROJTJA E DYRAVE T G DYFISHTA GLOBE
LOGO ROSEA 11.1.2016

ROSEA ROSE DIVISONE

LOGO ROSEA 2 BOTË

LOGO ROSEA 11.1.2016

Ekrani TV AGORA

TELEVIZIONET / TELEVIZIONET

EUROPA

LOGO ROSEA 11.1.2016

RADIO

RADIO EUROPA

RADIO EUROPEA

LOGO ROSEA 11.1.2016

YOUTUBE

YOUTUBE

ROSE TV

LOGO ROSEA 11.1.2016

RADIO AMATOR

SITE - RADIOMATORT / HAM

LOGO ROSEA 11.1.2016

LAJME

ROSEA NEWS

LOGO ROSEA 11.1.2016

LAJME 3

LAJME ROSEA BRENDA

LOGO ROSEA 11.1.2016

ROSEA ROSE DIVISONE

ROZA ME LOGO DHE SHKRIM

Tabela ROSEA ME HART WN E BOTS

LOGO ROSEA 2 KOMPJUTERI

logo me shkronja të globit rozë 2

ROSEA ROSE DIVISONE

SHTOMPI SITE ROSEA

ROSEA ROSE DIVISONE

PIAZZA ROSEA AGORA

ROSEA ROSE DIVISONE

ASIA CARTINS

“ROZEA & World AGORA‘ ASIA”

Azia Qendrore o Turkistani ose gjithashtu Perëndimi Turkestan:

KAZAKISTAN – KIRGHIZISTAN – TAGIKISTAN – TURKMENISTAN – UZBEKISTAN

Azia Lindore:

KINA

Varësitë kineze:

HONG KONG – MACAO – COREA DEL NORD – COREA DEL SUD – JAPONI – MONGOLIA

TAIWAN (shtet i pavarur në fakt por nuk njihet nga OKB-ja)

Azia Jugore :

AFGHANISTAN – BANGLADESH – BHUTAN -INDIA -MALDIVE -NEPAL -PAKISTAN – SRI LANKA

Azia Juglindore:

BIRMANIA – BRUNEI – CAMBOGIA – FILIPPINE – INDONESIA – LAOS – MALESIA – SINGAPORE – THAILANDIA – TIMOR EST – VIETNAM

ROSEA ROSE DIVISONE

logo rosalba aeroplan rosea

LOGO ROSEA 2 BOTË

Përshëndetje për të gjithë miqtë e ROSEA-s – Rosalba Shalë